Läängtar!

Nu tycker jag livet borde vända, bli glatt och roligt igen. Det har varit vädligt tugnt ett tag nu men det betyder att det bara kan bli bättre. På måndag tar kommunen över jobbet och det kommer bli kaos, ser verkligen inte fram emot dessa veckor som är framför oss. Men om två veckor åker jag på semester och det behövs, sola&bada&äta god mat!
Ledig idag men jobbar resten av helgen! Väntar på att älsklingen ska komma och hämta mig så ska vi åka till väsby och äta middag och mormor och morfar och jag ska få sådan lyx att mormor ska klippa mig. Bra kväll väntar!

Nu ska jag måla naglarna. Ha en bra helg!


Lääängtar, kan inte tiden gå fortfortfort!


"


Älska mer


Välkommen Fredag

Underbara vackra fina väder. Vaknade klockan fyra imorse och trodde att jag hade försovit mig eftersom fåglarna kvittrade utanför fönstret och solen lyste in. Solglasögonen på och jag bara njuter av värmen. Satt ute i solen med mina underbara arbetskamrater och bornde på jobbet idag och drack kaffe och hade det trevligt. Tog en promenad på rasten i solen längst vatten. Jag vill njuta av varje sekund.
Imorgon är jag ledig och fredagen är välkommen. Full rulle hela dagen imorgon, iväg till nyby klockan nio sen på bankmöte klockan ett med pappa sen hem och fixa och trixa innan jag ska hem till Sofia och laga middag och dricka vin. Efterlängtad fredag, helt klart! Sola ska jag hinna med oxå..

Nu ska jag smaska i min ett wienerbröd och lägga mig framför tvn. Ha det gott!

Män från Mars och kvinnor från Venus..

Nu har jag en fungerade dator igen, vilken lättnad! Idag är jag ledig vilket är mycket skönt, jobbar dygnet runt känns det som!! Idag har jag suttit i telefon med banken, med pappa&mamma och pojkvännen. Jag och pappa ska till banken på fredag och se vad det finns för möjligheter om man vill köpa lägenhet osv. Sen iväg på arbetsintervju, alltid lika roligt när man blir rekomenderad och chefen vill träffa än. Så på fredag gäller det! Har ju fast jobb som jag älskar men det ligger ju så himla långt bort.. Så ett fast jobb i stan skulle inte vara helt fel, då skulle jag spara mycket tid och pengar!

Ikväll blir det Icas färdigpizza till middag, grymt gott haha! Sen ut till pojkvännen och prata om allt, livet&framtiden. Ibland kan man ju tro att tjejer och killar kommer från helt olika planeter, tänker olika och pratar olika. Att så små problem kan bli så stora är ju helt sjukt. Förmodligen blir det i alla fall flytt inom kort men först och främst utlandsresa med Fam. Nordquist! Fusksolade idag på Open Sun med Ivana, farligt skönt med solning och om några till fusksolningar är jag farligt snygg! Värt :)

Puss 

En rosa IPad..

Jobbintervjun är avklarad och tankarna snurrar.. Nu ska jag ut och glida med bilen med Ida och shoppa loss i boländerna innan vi ska till stan och sätta oss vid ån med Sofia! Uppdateringen på bloggen är ju inte den bästa, men det betyder väl att jag har annat för mig. Jag vet vad ska jag önska mig när jag fyller år, en IPad. Sitter nu med Idas och jag är helt kääär!!! Rosa och allt.. Ha det bäst mina vänner så hörs vi när vi hörs, pussisar haha!! :)

Vardagslyx

Jag har varit ledig i stort sätt hela veckan, bara jobbat tisdag och sen imorgon. Vilken lyx, samtidigt som det är lite tråkigt. Igår åt jag lunch och fikade med Ivana på Fågelsången, mycket trevligt må jag säga. Och idag ska jag äta lunch med pappsen, vardagslyx! Tror jag ska pallra mig ner till graneberg ikväll och titta på brorsans träning och träffa lite folk som jag inte sätt på länge. Sen plugga..kul not!

Min data är trasig så det är därför det blir dåligt med bloggande, lånar mammas när jag har tid och lust. Bye Bye

1 månad och 8 dagar

Jobbat hela helgen vilket var väl sisådär, bra med pengar men tråkigt när det är fint väder och alla andra är lediga. Var på förfest i lördags efter jobbet och sen utgång men det blev ganska tidig hemgång för både mig och Victor. Om 1 månad och 8 dagar åker jag med pojkvännen och hans familj utomlands. Längtar så himla mycket! Idag har jag min nya svarta långklänning på mig, för att välkomna våren. Höres då!


Vår i Uppsala

Dålig uppdatering på sista tiden, men det har väl sina förklaringar! Skönt att våren har kommit till uppsala är det nu det är meningen att man ska vara lycklig? Visst jag är väl lycklig men idag kändes allt jobbigt och jag åkte till Sofia, pratade, grät lite och sen pratade ännu mer. Alla har väl sina dåliga dagar, eller vad brukar man säga? Ska ner och sätta oss vid ån snart och mysa i solen, vara lyckliga och skratta. Det väl länge sedan jag skrattade med mina vänner.. Det var länge sen jag va med mina vänner. Jag bara jobbar..
Hur vet man att man kan lita på någon? Hur vet man att någon pratar sanning? Jag har blivit lurad så många gånger innan, träffat dåliga killar och dåliga vänner som bara tagit ens energi utan att ge tillbaka någon energi. Jag är trött på det! Nu ska jag bara lägga energi på mig själv och dom som verkligen bryr sig om mig, som kan lyssna på mig och ge mig stöd. Jag vet vilka som är mina riktiga vänner, jag vet att mina föräldrar alltid kommer vara på min sida och jag är en fin pojkvän, solen lyser och nu ska jag vara glad. Nästa vecka kommer Ida hem, då ska vi prata prata och prata och sen göra det som vänner är bäst på, förlåta och glömma.
Idag skulle jag har pluggat körkort, men icke blev det så jag tyckte annat var viktigt, mig själv. Ha en bra dag i solen så hörs vi. Den person som skriver kommentarer på min blogg, snälla ring mig istället!
Kram

RSS 2.0